Teatrul Arlechino  s-a gandit la copiii din Brasov si azi, vineri 27 august 2021, au organizat un spectacol in Parcul Titulescu , unde copiii de la Kiddo participa cu mare drag. Mai jos adăugăm câteva rânduri despre Teatrul Arlechino :

*Teatrul Arlechino a fost înfiinţat în anul 1949, funcţionând ca secţie de teatru de papusi a Teatrului Dramatic din Braşov. Începând cu anul 1991 a devenit instituţie profesionista independenta. Datorita nivelului artistic deosebit de ridicat a dobândit pe parcursul anilor o serie de succese, atât pe plan naţional cat şi internaţional.
*Teatrul Arlechino dispune de un repertoriu constant anual, care include peste 25 de titluri, structurat pe marile teme ale literaturii romanesti culte si populare, cat si pe piese de referinta ale literaturii universale clasice si contemporane, spectacole ce se adreseaza copiilor dar si adolescentilor. S-a apelat la stiluri regizorale si scenografice variate, cu tehnologie complexa si diversificata a constructiei de papusi, decoruri, costume, rezultand astfel spectacole distincte, in care se pot regasi multiple tehnici de manuire.