Ce ne propunem ?

RESPECTAREA NEVOILOR COPILULUI

AFECTIVE – copilul se naste cu nevoia de a fi iubit
COGNITIVE – are sete de cunoastere si curiozitate epistemica
SOCIALE – traieste impreuna cu ceilalti
DE VALORI – isi insuseste normele morale

Integrarea copilului intr-o societate democratica, multilingva, multiculturala, prin acumulare progresiva de competente

La afterschool-ul Kiddo, ne propunem să oferim un mediu educațional stimulant și sigur, care să încurajeze dezvoltarea holistică a copiilor. În cadrul programului nostru, punem accent pe următoarele domenii:

1. Academic: Oferim suport pentru teme și activități care să consolideze cunoștințele dobândite în timpul orelor de școală. Fie că este vorba de matematică, limbă și literatură română, științe sau alte materii, ne asigurăm că fiecare copil primește ajutor individualizat pentru a-și îmbunătăți performanța școlară.

2. Creativitate și arte: Încurajăm exprimarea liberă a creativității prin diverse activități artistice precum desen, pictură, modelare, teatru, muzică și dans. Acest lucru îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să-și descopere pasiunile.

3. Educație fizică și sănătate: Promovăm un stil de viață sănătos prin activități fizice, jocuri și exerciții care să încurajeze dezvoltarea fizică și să promoveze bunăstarea generală a copiilor noștri.

4. Dezvoltare socială și emoțională: Oferim oportunități pentru dezvoltarea abilităților sociale și emoționale prin activități de grup, jocuri cooperante și discuții ghidate. Încurajăm empatia, comunicarea eficientă și gestionarea adecvată a emoțiilor.

5. Abilități practice: Ne concentrăm și pe dezvoltarea abilităților practice care sunt esențiale pentru viața de zi cu zi, cum ar fi gătitul sănătos, gestionarea timpului și organizarea spațiului personal. Prin abordarea noastră holistică și individualizată, ne propunem să contribuim la creșterea și dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil, oferindu-le resursele și sprijinul necesar pentru a deveni adulți încrezători, creativi și responsabili.