Program sportiv – Afterschool Kiddo Brasov

PROFIL SPORTIV 30%, IN AER LIBER, PE TEREN SAU IN SALA DE SPORT

Profilul sportiv asigura o dezvoltare fizica corecta, armonioasa, caleste organismul si creste starea de sanatate si rezistenta la boli.

Alegerea unui sistem educativ cu profil sportiv in care exercitiile fizice, miscarea, joaca in aer liber si initierea in practicarea sportului ocupa peste 20% din program, ofera urmatoarele avantaje :

 • dezvoltare fizica corecta si armonioasa
  – tonificarea organismului si imbunatatirea starii de sanatate
  – corectarea unor deficiente de dezvoltare fizica
  – educarea spiritului de echipa si competitie in functie de un sistem de reguli acceptate
  – initierea in practicarea sportului incepand cu varsta de 3 ani cu gimnastica, inot, tenis, ski, dans si jocuri sportive.
  – La varsta de 6 ani, copiii din cadrul centrului nostru se misca cu dezinvoltura, alearga, stiu sa inoate, joaca tenis,danseaza, schiaza.

Oferta educationala se adreseaza familiilor cu copii care iubesc miscarea si sportul, doresc un mod de viata cat mai sanatos in aer liber, fara a neglija insa educatia intelectuala.

Misiunea noastră este să asigurăm tinerilor, printr-o educaţie de calitate şi în spiritul respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, dezvoltarea fizică armonioasă, iar prin sporturile practicate de aceştia să-i regăsim în loturile şi echipele naţionale, să-i pregătim pentru educaţia permanentă, pentru ca aceştia să devină conştienţi de valoarea lor şi competitivi. Vom promova un management eficient prin care să fie canalizate toate resursele materiale, umane, relaţionale, informaţionale şi curriculare spre adevăratul beneficiar al actului educaţional – elevul sportiv. Ne propunem să asigurăm un climat stimulativ care să permită valorificarea integrală a resurselor şi disponibilităţilor fiecărui membru al comunităţii educaţionale, precum şi un mediu sănătos de viaţă, pornind de la proverbul „Minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Calitatea actului educațional

Calitatea în centrul  noastru este asigurată de către cadre didactice calificate, bine pregătite din punct de vedere profesional.Profesorii care alcătuiesc catedra de pregătire practică sportivă sunt profesori cu un palmares deosebit, cu rezultate sportive foarte bune la nivel național .Copiii practică sportul în secțiile proprii ale instituției noastre, respectiv : schi, inot, tenis, rugby,baschet,tir cu arcul,drumetii montane,